Wat levert MZT

MZT begeleidt ondernemers bij het opzetten van een digitaal systeem. Rond het businessmodel wordt de best passende organisatie geïnstalleerd.

 

Alle details krijgen hun plaats in het systeem: domeinnaam, site, mailverkeer, timetracking, taakverdeling en projectbeheer, ticketing, boekhouding, betalingen…

 

Digitalisering wordt ingezet voor meer efficiëntie. Design draagt bij tot meer effectiviteit. Hiervoor worden beproefde tools ingezet. Dat legt geen windeieren.


TeamleadeR

Deze cloudoplossing vormt een solide basis om verkoopadministratie te organiseren. Deze Belgische cloudsoftware wordt vanuit een browser gebruikt. Er is dan ook geen server en ook geen onderhoud nodig. MZT is een doorwinterd Teamleader-expert die organisaties ondersteunt bij het opzetten van deze toepassing.

 

> Ik wil Teamleader gratis testen


G-SUITE

Teamleader integreert met diverse applicaties. Een van de softwareplatformen waarmee naadloze connecties gelegd kunnen worden, is Google's G-Suite. Deze bundel toepassingen vormt de basis voor doorsnee softwaregebruik: e-mail, tekstverwerker, rekenblad, presentaties…

 

> Ik wil G-Suite gratis testen


JIMDO

Een passende domeinnaam registreren, website bouwen, blog onderhouden, mailverkeer beheren? Jimdo is een gebruiksvriendelijke doe-het-zelf oplossing om met een bescheiden budget professioneel aanwezig te zijn op het web. Dat Jimdo vlot gekoppeld kan worden met G-Suite, is mooi meegenomen.

 

> Ik wil Jimdo gratis testen


Niet voor iedereen

MZT verkoopt ervaring en tijd aan ondernemende organisaties, gevestigd in het oostelijke deel van Vlaams-Brabant. MZT wil als partner samenwerken met klanten, niet als toeleverancier. Hoe eerst was het ei? Wees er als de kippen bij en vraag naar meer.