Meer lezen over tools voor online marketing…

luftwaffe
Vrijwillige aandacht, daar begint e-mailmarketing vandaag. Bij interesse om op jouw lijst in te schrijven. Op die manier bouw je een dijk die je tegen stijgende aandachtschaarste beschermt. GDPR-gewijs helemaal compliant.

charlie chaplin
Pop-up's waren nooit populair bij surfers. Denk drie keer na voor je inzet op deze doortastende vorm van conversie-optimalisatie. De bezoekers van je site zomaar gijzelen is geen goed idee.

luftwaffe
Influencers borduren lustig verder op een fabeltje dat social media opbouwde. Let op dat wat je nu doet niet als een boemerang in je gezicht terugslingert.

james garfield
Ben jij wel de licentiehouder van jouw domeinnaam? Controleer of alles correct geregistreerd werd en regel het, als het nodig is.

ijsvogel
Kleuren, lettertypes en een logo geven een gezicht aan jouw kantoor of praktijk. Begin bij wie je bent en vertaal naar een eigen huisstijl.

krijt kruisje
De kostprijs van een website bevat twee delen. Aan de ene kant is er het systeem. Aan de andere kant is er de inhoud. Elk heeft z'n prijs.

toronto dominion centre
E-mailmarketing is een bruikbare tool om content op bestemming te krijgen. Kun je zomaar een aanloop inzetten op een e-mailcampagne? Let op je tellen.

verftube
Tijd is kosteloos en toch waardevol. Je kunt het niet bezitten, wel gebruiken. Je kunt het niet houden, wel geven. En eens je het kwijt bent, krijg je het nooit terug. — Harvey MacKay

computerbug
Op de werkvloer doolt een ferme bug rond. Collega's en leidinggevenden komen te pas en onpas jouw planning overhoop gooien.