Woorden laten werken met gesmeerde tools

Informatie raast door digitale verkeersaders. Hier gelden geen snelheidsbeperkingen. Files worden in een flits weggewerkt. Communicatie schakelt er naar een hoger tempo.

 

Belangstelling voor jouw kennis en kunde. Daar moet jouw vrije beroep toe komen. Je hebt gesmeerde tools nodig. Site, e-mail, social… want jouw cliënten of patiënten kiezen digitaal.

gesmeerde marketing


WEBSITE voor jouw praktijk of kantoor

Hier wil je de juiste mensen naartoe krijgen. Daar wil je de juiste dingen vertellen. Om tot de juiste actie aan te zetten.


= Informatie over jouw praktijk of kantoor

= Afsprakenbeheer voor consultaties

= Vindbaar in zoekmachines

→ Domeinnaam registreren? Website configureren? Vraag naar MZT's systeem.E-MAILMARKETING om relaties te onderhouden

E-mailing is een van de meest rendabele tools voor online marketeers. Als het juist gedaan wordt, tenminste. Met respect voor de mailbox van jouw ontvanger.

 

= Cliënten of patiënten verwelkomen

= Informeren over jouw expertise

= Focussen op bijzondere tijdstippen

→ E-mailcampagnes inzetten? Vraag MZT naar een voorstel.ExTra's om mee te ZIJN

Marketing gaat ook over details. Die maken het verschil in een competitieve markt. Het verschil tussen gekozen worden, of niet.

 

= Grafische identiteit ontwikkelen

= Externe systemen integreren

= Doorlopende zoekmachineoptimalisatie

→ Hoe je verder kunt gaan? Vraag naar een afspraak met MZT.


waarrond online marketing draait

Een idee, een as en een ronde schijf. Meer had de uitvinding van het wiel niet om het lijf. Wellicht weerklonk er geen luid applaus toen de eerste kar in de nieuwe steentijd voorbij bolderde. Toch kreeg het idee onverwijld navolging. Gewoon, omdat het werkte.

 

Succesvolle internetmarketing draait rond een vergelijkbaar concept. De as is jouw website. Het wiel zijn alle tools die je gebruikt om de juiste mensen erop te krijgen. Content zet alles in beweging. Zo zet je woorden aan het werk.

marketingwiel

→ Moeilijk? Iedereen zou het doen als het makkelijk is.