stabiele resultaten

met gesmeerde tools

Informatie raast door digitale verkeersaders. Hier gelden geen snelheidsbeperkingen. Files worden in een flits weggewerkt. Communicatie schakelt er naar een hoger tempo. Ben je mee?

 

Belangstelling voor jouw kennis en kunde. Daar moet jouw zaak of vrije beroep toe komen. Je hebt gesmeerde tools nodig. Site, mailplatform, social … want jouw klanten, cliënten of patiënten kiezen digitaal.

gesmeerde marketing


WEBSITE om jouw winkel, praktijk of kantoor voor te stellen

Hier wil je de juiste mensen naartoe krijgen. Daar wil je de juiste dingen vertellen. Om tot de juiste actie aan te zetten.

 

= Informeer over jouw winkel, praktijk of kantoor

= Koppel met e-mailmarketing en automatisatie

= Zorg dat je vindbaar bent in zoekmachines

→ Bestaande website bijwerken? Nieuwe site van inhoud voorzien?E-MAILMARKETING om relaties te onderhouden en te ontwikkelen

E-mailmarketing is een van de meest rendabele tools voor online marketeers. Als het juist gedaan wordt, tenminste. Met respect voor de mailbox van jouw ontvanger.

 

= Klanten, cliënten of patiënten verwelkomen

= Communiceren over jouw expertise

= Focussen op relevante momenten

→ Mailplatform instellen? Templates opzetten?ExTra's om helemaal mee te ZIJN

Marketing gaat ook over details. Daarmee maak je het verschil in een competitieve markt. Het verschil tussen gekozen worden … of niet.

 

= Grafische identiteit ontwikkelen of organiseren

= Extra zichtbaarheid op social media

= Zoekmachineoptimalisatie en online advertenties

→ Hoe je verder komt? Bestaande situatie verbeteren?


waarrond online marketing draait

Een idee, een as en een ronde schijf. Meer had de uitvinding van het wiel niet om het lijf. Wellicht weerklonk er geen luid applaus toen de eerste kar in de nieuwe steentijd voorbij bolderde. Toch kreeg het idee onverwijld navolging. Gewoon, omdat het werkte.

 

Succesvolle internetmarketing draait rond een vergelijkbaar concept. De as is jouw website. Het wiel zijn alle tools die je gebruikt om de juiste mensen erop te krijgen. Content zet alles in beweging. Daarmee zet je woorden aan het werk.

marketingwiel

→ Ook voor jouw onderneming? Je weet het in een-twee-drie.