een internetmarketeer

van EEN andere generatie

internetmarketeer

Verwacht je een millennial? Nerdy met bril en hoody, woonachtig in cyberspace. Die in een kort salvo vier technische termen afvuurt?

 

Ik ben Peter T'Hooft, generatie X. De bril staat er wel op. Voor het overige neem ik je mee naar 1988. Toen viel ik in een bad digitale toverdrank. Een overdosis die ondertussen uitgewerkt is. Ik schakel terug soepel van digitaal naar analoog en omgekeerd.

 

In de voorbije dertig jaar verkocht ik drie ondernemingen. Steeds iets met marketing en communicatie. Daar liggen m’n roots.

 

MZT doe ik solo. Hier krijgt m'n expertise en ervaring de vrije loop. Om marketing ineen te puzzelen voor ondernemers die geen tijd hebben. Zo maak ik bij m’n klanten ruimte voor verademing.

 

Online uitmunten, dat is de richting. Stabiele resultaten voor lokale bedrijven en vrije beroepen, dat is de bedoeling. MZT staat dan ook voor omzet, klinkers uitverkocht.

→ Omzet een kwestie van geluk? Daar moeten we eens over praten.


Realisaties en referenties

Ik kom gepakt en gezakt met een kwarteeuw marketingbagage. Ettelijke opdrachtgevers passeerden de revue. Ze zochten naar uiteenlopende oplossingen voor marketing en communicatie. Vaak leverde ik een succes af. Soms ook een mislukking.

 

Vakkennis bouw je op. Toppers zijn de bakstenen, een flop de specie. Ik communiceer tegenwoordig rechtuit over wat werkt en wat niet. Zo deel ik m'n bagage. Daarom kan ik nog steeds met elke klant van vroeger door één deur.

 

Via die klanten was ik actief in verschillende sectoren, markten, situaties … Dankzij de ervaringen die ik opdeed, weet ik ondertussen waar ik toegevoegde waarde kan leveren. Stemmen we op dezelfde golflengte af? Dan deel ik graag enkele realisaties en referenties met je.

→ Geen tijd voor marketing? Profiteer van mijn ervaring.concurrenten, ConfratErs en collegæ

Ik werk niet voor concurrerende zaken, kantoren of praktijken. Dat zou niet eerlijk zijn. Je hoort bij het eerste contact of iemand je voor was. Wachtlijst? Dat kan ook.

→ Meer weten? Ga meteen verder.partners en experten

Ik steek de handen zelf uit de mouwen, gepokt en gemazeld in copywriting, fotografie, grafische vormgeving, sitebouw, zoekmachineoptimalisatie, e-mailmarketing, sociale media, advertising …

 

Effectief zijn, daar ga ik voor. Maar ik wil ook efficiënt zijn. Daarom schakel ik vlot de assistentie in van experten waar ik haast een eeuwigheid mee samenwerk:

 

= Erik Dams, copywriter

= Simon van Rhee, fotograaf

= Eduard De Landtsheer, graficus

= Igor Rabout, online adverteren

= Filip Verschuere, meesterdrukker

 

Een gesmeerde organisatie met geoliede tarieven, dat is meegenomen. De continuïteit waar je als klant op kunt rekenen, is een bonus.

→ Zoek je een andere marketingexpert? Stel de vraag.


in het plaatje passen

Je bent een lokaal ondernemer of vrije beroeper. Je wilt het verschil maken in de markt van vandaag. Dat wil je in beeld brengen bij klanten, cliënten of patiënten. Online, zo klikt het nu.

 

Dat plaatje is compleet als aan deze drie voorwaarden voldaan is:

 

1 / Ik geloof in jouw markante meerwaarde (vraag me niet te doen alsof)

2 / Jij gelooft in mijn toegevoegde waarde (anders heb je mij niet nodig)

3 / Je volgt m'n voorstellen op (of je laat me doen)

 

Ik geef je ook nog drie redenen om niet met MZT te werken:

 

1 / Nederlands is je marketingtaal niet (zo kan ik jouw verhaal geen kleur geven)

2 / Je wilt enkel jouw social media pimpen (het moet ook inhoud hebben)

3 / Wanneer jouw huisstijl een draak is en zo zal blijven (daar krijg ik jeuk van)

 

Zo werken we zinvol samen. Bestaande tools en partners passen erbij. Taken verdeeld, zodat resultaten zich vermenigvuldigen.

camera

→ Ook voor jouw onderneming? Je weet het in een-twee-drie.